Produkter for klean kreatin (11)

Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Løpe-kasein

Løpe-kasein

Rennet kasein er laget av skummet melk som er koagulert med løpe. Etter koaguleringen skilles det fra myseproteiner, laktose og mineraler for å rense det endelige produktet. Senere konsentreres og tørkes det. Det endelige produktet kommer i form av et fint, flytende pulver med kremhvit farge, med nøytral lukt og smak. Foodcom S.A. leverer naturlig og fersk Rennet Kasein med 30 til 90 mesh.
Laktose

Laktose

Laktose er naturlig melk sukker. Det utgjør 3,5%-5,0% av melk fra kuer og kan utvinnes gjennom en filtreringsprosess. Deretter krystalliseres laktosen og knuses. Kornstørrelsene deles opp etter sil. Foodcom kan levere sine forretningspartnere med forskjellige partikkelstørrelser som er egnet for flere applikasjoner. Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat og fôr på grunn av sin milde smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens rimelighet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som en smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.
Naturlig Maisstivelse

Naturlig Maisstivelse

Maisstivelse brukes i stor grad i produksjonen av søtsaker, bakervarer, hurtigmat, pølser, marinader, sauser, glasurer, tørre supper, ferdigblandinger for sauser og ferdigretter. I tillegg brukes maisstivelse i papir-, tekstil-, papp- og limindustrien. Innen farmasøytiske og medisinske bruksområder brukes maisstivelse f.eks. som smøremiddel for kirurgiske hansker. I kosmetisk bruk kan produktet være en erstatning for talkum i varer for spedbarn. Andre bruksområder inkluderer dyrefôrsegmentet for storfe, fjærfe og fiskefôr.
Nativ maisstivelse

Nativ maisstivelse

Produksjonen av maisstivelse begynner når råmaterialet av mais renses for rusk og fremmedlegemer, og deretter males med vann. Senere skjer separasjonen av gluten og stivelse, og stivelsessuspensjonen tørkes for deretter å bli prosessert til pulver. Det endelige produktet er et fint, løst hvitt pulver med nøytral smak og lukt. Ingen GMO av europeisk mais (mais). Maisstivelse brukes mye i produksjonen av godteri, konfektprodukter, hurtigmat, pølser, marinader, sauser, glasurer, tørre supper, ferdigblandinger av sauser og ferdigretter. I tillegg brukes maisstivelse i papir-, tekstil-, papp- og limindustrien. I farmasøytiske og medisinske bruksområder brukes maisstivelse, f.eks. som smøremiddel for kirurgiske hansker. I kosmetisk bruk kan produktet være et alternativ til talkum i barneprodukter. Andre bruksområder inkluderer dyrefôrsegmentet for storfe, fjærfe og fiskefôr.
Laktose

Laktose

Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat- og fôrapplikasjoner på grunn av sin delikate smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens kostnadseffektivitet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.
Kasein fra løpe

Kasein fra løpe

Kaseinet fra løpe fremstilles av skummet melk som er koagulert med løpe. Etter koaguleringen separeres produktet fra mysen, konsentreres og tørkes. Kasein fra løpe kan brukes i produksjonen av funksjonelle oster, klinisk ernæring, kosttilskudd for trening, sauser og dressinger, smørbare kremer, delikatesser.
Sur Kasein

Sur Kasein

Kasein er laget av pasteurisert og avfettet melk som er koagulert med saltsyre. Etter koaguleringen og dannelsen av ostemassen, blir den separert og vasket fra myseproteiner for å rense sluttproduktet. Deretter blir den konsentrert, malt og tørket. Det ferdige produktet har form av et fint, løst pulver med lys farge, med nøytral lukt og smak. Foodcom SA leverer naturlig og fersk surkasein med kornstørrelse fra 30 til 90.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre forekommer naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Den sistnevnte metoden brukes i omtrent 90 % av verdensproduksjonen og innebærer fermentering ved hjelp av enzymer og mikroorganisme-stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å stabilisere emulger og forhindrer separasjon av fett. Det ferdige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre finnes naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Denne siste metoden brukes i omtrent 90 % av den globale produksjonen og involverer fermentering med enzymer og mikrobiologiske stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å hjelpe med å stabilisere emulgeringer og forhindrer separasjon av fett. Det endelige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Løpe-kasein

Løpe-kasein

Kasein fremstilles av skummet melk som er koagulert med løpe. Etter koaguleringen skilles det fra myseproteiner, laktose og mineraler for å rense sluttproduktet. Senere blir det konsentrert og tørket. Det ferdige produktet har form av et fint, løst pulver med en kremhvit farge, med en nøytral lukt og smak. Foodcom SA leverer naturlig og fersk kasein med kornstørrelse fra 30 til 90.